SAP vede potențial mare de creștere

48390083

SAP vede potențial mare de creștere
Mașini care ajung online, dispozitive electrocasnice controlate direct de pe internet. Gigantul software SAP va propune diferite afaceri din așa-numitul “internet al obiectelor”. Software-ul pentru asșa ceva este oferit spre închiriere.

Gigantul software SAP dorește să se concentreze și mai mult în afaceri cu modele de abonament pentru industrie. Așa-numitul internet al obiectelor are cel mai mare potențial de creștere în zona online, declară Chief Technology Officer, Bernd Leukert în Walldorf.

La baza acesteia este dezvoltarea care prevede ca tot mai multe mașini sau aparate electrocasnice să fie conectate la internet. Dar industria vrea să facă astfel încât aparatură să beneficieze de avantajele rețelei.

Compania membră DAX va furniza software potrivit, astfel încât compania să poată gestiona procesele din spatele ei și va continua să funcționeze chiar și în așa-numitul cloud. Prin urmare, programele nu sunt vândute ca și licență, ci oferite spre închiriere. În plus, clienții au posibilitatea de a externaliza software-ul pe serverele SAP și astfel să economisească proprile centre de date.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/SAP-sieht-grosses-Wachstumspotenzial-article13610456.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 44 =