Săptămâna Automobilelor Electrice a fost anul acesta mai mare ca niciodată

Evenimentul american dedicat automobilelor electrice, Săptămâna Automobilelor Electrice, cuprinde o serie de activități la nivel național iar așteptările arătau că urmează a fi cel mai mare eveniment de acest gen de până acum, fiind anunțate 175 de activități diferite într-o singură săptămână.

Al șaptelea eveniment anual care promovează automobilele electrice a devenit mai mare decât era anticipat, cu 278 de reuniuni locale, prezentări și alte activități, înregistrate deja atunci când evenimentul a luat startul, în 22 septembrie anul acesta.

După ce s-a încheiat nouă zile mai târziu, organizatorii – Plug In America, the Electric Auto Association și Sierra Club – au declarat cu mare mândrie că eftorturile lor au avut efecte pentru prima dată în toate cele 50 de state americane.

Săptămâna Automobilelor Electrice sărbătorește automobilele electrice și oferă o șansă pentru cei interesați de vehicule electrice să învețe mai multe despre ele direct de la proprietari și despre experiențe reale dobândite în preajma lor.

Festivaluri, discuții deschise și test-dirve-uri; acestea sunt doar câteva dintre activitățile care s-au desfășurat cu ocazia Drive Electric Week. Evenimentul ajută la educarea părților interesate și conectarea dintre proprietarii de mașini electrice cu comunitatea din care fac parte.

Vânzările de automobile electrice au crescut anul trecut cu 37% față de anul 2015, iar infrastructura pentru încărcare, continuă să fie tot mai dezvoltată peste tot în SUA. Mulți cumpărători de automobile trec cu vederea rețeaua americană relativ robustă de stații de încărcare, mulți cred că acestea nu există, deși ele se află chiar în apropiere. Cauza este semnalizarea proastă a acestora și necesitatea unei aplicații de smartphone care să le semnaleze prezența.

http://www.greencarreports.com/news/1112895_national-drive-electric-week-was-bigger-broader-better-than-ever-this-year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =