Şapte greseli pe care oamenii de succes nu le fac a doua oară

mistakessuccessfulpeopledontmakeagain

Succesul vine de multe ori din cunoștințele și experiențele primite atunci când facem greșeli. Suntem umani și suntem supuşi greşelilor, iar în acel moment, când nimic nu pare să funcţioneze te poţii decide să dai în ceea ce simți sau poți învăța și merge mai departe. Oamenii de succes nu lasă greselile să îi împiedice să ia măsurile necesare necesare pentru a atinge obiectivele propuse in viață. Ei consideră greșelile lecții de viață și experiențe de nepreţuit care ii modelează si îi fac cine sunt. De asemenea, ei învață să nu le repete.

1.Oamenii de succes nu permit relațiile toxice în viața lor.

Relațiile din viața ta sunt un indicator al succesului tau. Așa cum a spus Jim Rohn, “Tu ești media celor cinci persoane cu care petreci cel mai mult timp .” Relațiile negative te vor trage in jos la nivelul lor. Cele pozitive te vor împinge mai departe decât ai simtit ca ai putea merge. Dacă doreşti ca acest lucru sa reprezinte una dintre fazele cele mai de succes din viata ta, evaluează-ţi relațiile.

  1. Oamenii de succes nu petrec ani facând munca de care nu se simt impliniti.

Cei mai mulți dintre noi vor petrece cel puțin 40 de ore pe săptămână, într-o anumită formă de muncă. Aceasta poate fi un loc de muncă tradițional sau o afacere, dar dacă ceea ce faci în timpul celor 40 de ore nu te multumeste, acest lucru va afecta orice alt domeniu al vieții tale. Nu este ușor mai ales în actuala economie să gasesti locul de munca de care te simti multumit si sa fii si bine plătit, dar nimic care merită nu vine ușor.

  1. Oamenii de succes nu lasa îndoială și teamă să le afecteze alegerile.

Indoiala si frica sunt o parte normală a vieții noastre. Dar, reacțiile tale la aceste emoții vor afecta călătoria spre succes. Oamenii de succes iau decizii bazate pe valoare și putere. Ei știu ce valorile sunt cele mai importante pentru ei și iau decizii care se aliniază cu aceste valori. Îndoiala și teama nu sunt un factor în procesul lor de luare a deciziilor.

  1. Oamenii de succes nu urmaresc visele altor oameni.

Este firesc să vrei ceea ce pare si se simte ca un succes. Vezi pe altcineva care face ceva si doresti acel lucru pentru tine. Dar visele, scopurile și libertatea trebuie să fie personale. Trebuie să-ţi dai seama care sunt visele tale și de ce sunt importante pentru tine. Oamenii de succes nu pierd timp si energie pe obiecte lucioase. Nu lasa alura de vis a altcuiva să te distragă de la descoperirea ta.

  1. Oamenii de succes nu subestimează puterea exercitiilor fizice.

Ceea ce mananci si cat de activ esti are un efect asupra energiei pe care o ai, care va afecta modul în care abordezi obiectivele. Exercitiile fizice sunt strâns legate de călătoria spre succes. Oamenii de succes fac din exercitiile fizice și sănătatea lor o prioritate, deoarece își dau seama că este una dintre cheile pentru o viață lungă și fericită.

  1. Oamenii de succes nu fac lucruri de care sunt constienti ca nu vor sa le faca.

Există o mulțime de lucruri pe care le-ai putea face, și chiar și lucruri care par importante, dar nu sunt, dacă ești sincer cu tine. Oamenii de succes scot acele lucruri din viața lor. Aceștia își petrec fiecare moment pe lucruri care duc la șisusţin genul de viață pe care doresc să o trăiască. Timpul este prețios și viața este scurtă. Nu pierde timp pe lucrurile pe care nu le doresti sau nua i nevoie sa le faci.

  1. Oamenii de succes nu copiază pe cineva care are succes.

Este firesc să vrei să imiti sau chiar copia succesul. Copierea nu va produce aceleași rezultate. Doar pentru că ceva a functionat pentru altcineva, nu înseamnă că va funcționa în același mod pentru tine. Scopurile tale, visele și aspirațiile trebuie să fie personale.

http://www.success.com/article/7-mistakes-successful-people-dont-make-again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 32