Şapte părţi ale vieţii tale care suferă atunci când nu reuşeşti să faci eschimbarea de care ai nevoie

 

Parts of Your Life That Will Suffer If You Dont Change

Schimbarea este un lucru înfricoșător, iar temerile legate de aceasta ii determină de multe ori pe oameni sa dea inapoi. Dar cât de înfricoșător este sa nu faci o schimbare? Iată cum o lipsa de schimbare poate afecta șapte domenii fundamentale ale vieții tale:

1.Sănătatea psihică:

Această povară pe care o porţi poate provoca tot felul de sentimente de stres pentru tine. Te-ai putea simți iritabil, trist, neajutorat sau chiar lipsit de valoare. Să nu faci schimbarea necesară iti poate afecta stima de sine. Risipesti energie mentală că nu faci ceva, chiar dacă știi că ar fi bine Rezultatul? focalizare redusă, concentrare, creativitate și acuitate mentală.

2.Sănătatea fizică:

Anxietatea poate provoca dureri de cap, dureri de spate, probleme gastro-intestinale, dureri în piept sau chiar mai multe răceli (din cauza unui sistem imunitar suprimat). Iar stresul mental poate afecta, de asemenea sanatatea fizică .

  1. Relațiile:

În cazul în care schimbarea pe care o eviţi are de a face cu o relație este un alt lucru. O mulțime de antreprenori și directori de succes, care şi-au pus viața personală în așteptare în timp ce luptau pentru dezvoltarea afacerilor și carierei lor raționalizau altfel alegerile făcute: S-ar putea să nu-mi petrec timpul cu soția mea sau cu familia, dar muncesc din greu pentru a le da un stil de viață mai bun.Da, ai muncit din greu. Dar, o lipsă de legătură personală cu cei dragi, în același timp oferindu-le sprijin monetar, poate duce la divorț.

4.Munca:

Sa nu faci schimbari in companie te poate face sa pierzi bani.

  1. Distracţia:

Poate că eviţi “distractia”. Mulți antreprenori cred, ca o să se distreze după ce ating succesul. Dar, cercetarile arata ceva cu totul diferit. Distracția promovează fericirea, iar gandirea pozitivă ne arată cât de important este activitatea noastră.

  1. Finanțele:

Modificările pe care nu le faci pot duce foarte bine la o lipsă de creștere financiară în afacerea sau viața personală.

  1. Spiritualitatea:

Este greu să aplici valorile și punctele forte, atunci când eşti stresat. O viață cu scop și semnificație este mai ușor de realizat atunci când nu ai factori de stres, cum ar fi o schimbare necesară, care te ţine in loc.

http://www.success.com/article/7-parts-of-your-life-that-suffer-when-you-fail-to-change

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 35