Șapte sfaturi pentru persoanele incapatanate

Compromisul a devenit un cuvânt murdar. La urma urmei, nu doriți ca bunastarea sau siguranța voastra să fie compromise. Dar în parteneriatele de afaceri și de viață, compromisul poate fi crucial pentru supraviețuire.

Daca esti persoana incapatanata, urmatoarele sunt cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci compromisurile de care ai nevoie pentru supravietuire:

1.Preocupa-te de relatia cu partenerul tau, manifestând interes pentru viata acestuia. Comunicarea trebuie sa fie cea mai importanta, iar fiecare dintre voi trebuie sa inteleaga punctul de vedere al celuilalt.

2.Nu începeți negocierile în timpul unei crize sau atunci când stresul și temerile se aprind. Așteptați condiții de calm.

3.Înainte de orice fel de discuții, trebuie sa știți ce doriți. De asemenea, si ce nu doriti sa compromiteti. Nu va puneti niciodată împotriva conștiinței voastre sau nu va compromiteți valorile.

4. Alegeți argumentele și înțelegeți că nu trebuie să aveți întotdeauna dreptate.

5.Fiți dispuși să vă schimbați. Apoi dovediți că v-ați schimbat acționând.

6.Demonstrati aprecierea celeilalte părți. Compromisul în loc să continue lupta devine o caracteristică admirabilă.

7.Tratează un parteneriat de afaceri ca pe o căsătorie. În timpul litigiilor, decideti-va sa cereti ajutorul unui mentor, contabil sau trainer de afaceri.

http://www.success.com/article/7-compromising-tips-for-the-stubborn-person

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 32