Şapte trasaturi ale unui leader puternic, umilința este o virtute, timiditatea este o boală. Viata e unica.

Personality Traits of a Great Leader

Dacă doreşti sa fii un lider care atrage oameni de calitate, cheia este sa devii tu insuti o persoană de calitate. Leadership-ul este abilitatea de a atrage pe cineva la recompensele, abilitățile și oportunitățile pe care le oferi în calitate de proprietar, sau manager.

Ceea ce este important în leadership este rafinarea abilităților. Toți marii lideri continuă să lucreze la ei înșiși, pentru a devenii mai eficienti. Iată cum:

  1. Învață să fii puternic, dar nu nepoliticoas.

Este un pas suplimentar pe care trebuie să il faci pentru a deveni un lider puternic, capabil, cu o gamă largă de oportunitati.

  1. Învață să fii dragut, dar nu slab.

Nu trebuie să confundăm slăbiciunea cu amabilitatea. Bunătatea nu inseamna slabiciune. Trebuie să fim la fel de puternici pentru a spune cuiva adevarul şi suficienti de buni și grijulii pentru a pune totul in linie.

  1. Învață să fii îndrăzneț, dar nu huligan.

Este nevoie de curaj pentru a câștiga o lupta. Pentru a-ti crea influența în fața grupului, trebuie să fii dispus să primesti prima săgeată, sa abordezi prima problemă.

4.Învață să fii umil, dar nu timid.

Nu se poate sa ajungi in varf daca esti timid. Unii oameni confunda timiditatea cu smerenia. Dar, ,. Este o nenorocire. Aceasta poate fi vindecată, dar reprezintă o problemă. Umilința este o înțelegere a distanței dintre noi și stelele, dar traind cu sentimentul că suntem o parte din ele.

  1. Învață să fii mândru, dar nu arogant.

Este nevoie de mândrie pentru a-ti construi ambitiile. Este nevoie de mândrie în comunitatea ta. Este nevoie de mândrie într-o cauză, în realizare. Dar, cheia pentru a deveni un lider bun este să fii mândru, fără sa fii arogant. Știi care este cel mai rău tip de aroganță? Aroganța din ignoranță. Este intolerabilă. Dacă cineva este inteligent și arogant, putem tolera acest lucru. Dar, dacă cineva este ignorant și arogant, e prea mult.

  1. Învață să dezvolţi umor fără nebunie.

În leadership, aflăm că este în regulă să fii spiritual, dar nu prost; distractiv, dar nu nebun.

  1. Învață să faci faţă realitatii.

Acceptă viața așa cum este cu dramele ei. Este fascinant. Viața este unică. Leadership-ul este unic. Abilitățile care funcționează bine pentru un lider poate să nu funcționeze deloc pentru altul. Cu toate acestea, competențele fundamentale ale conducerii pot fi adoptate pentru a functiona pentru toată lumea: la locul de muncă, în comunitate și acasa.

http://www.success.com/article/rohn-7-personality-traits-of-a-great-leader

 

One thought on “Şapte trasaturi ale unui leader puternic, umilința este o virtute, timiditatea este o boală. Viata e unica.

  1. Pingback: De ce isi dau demisia cei mai buni angajati, oamenii nu părăsesc locurile de muncă, ei părăsesc managerii | experiente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1