Sase calități ale oamenilor cu cel mai mare succes

1. Sunt ambițiosi

Ei se consideră capabili să ajunga cei mai buni. Ei se văd cu capacitatea de a fi foarte buni in ceea ce fac.
Aceasta este o mare problemă în societatea noastră – avem sentimente de inferioritate și aceste sentimente de inferioritate sunt adesea traduse în sentimente de nemerit. Cuvântul “merită” vine de la două cuvinte latine care înseamnă “din serviciu”. Meriți 100% din tot ceea ce faci. Dacă lucrezi mai mult si mai bine si la un nivel superior, cu un etuziasm mai mare, vei avea un venit minunat și vei merita fiecare bănuț.

2. Sunt curajoși.

Oamenii de succes lucrează pentru a face față temerilor care îi rețin pe cei mai mulți oameni. Cei mai mari dușmani ai succesului nostru sunt frică și îndoială. Când faci ceva în mod repetat, dezvolți un obicei. Fa-ti un obicei pe tot parcursul vieții tale din a aborda lucrurile care te sperie. Dacă abordezi lucrurile de care te temi, vei omora cu siguranta frica.

3. Sunt increzatori.

Cei mai buni oameni din toate domeniile sunt complet increzatori. Ei cred în ei înșiși; Ei cred în companiile lor; Ei cred în produsele și serviciile lor; Ei cred în clienții lor. Ei au o credință intensă.
Știm că există o relație unu-la-unu între profunzimea credinței tale și ceea ce se întâmplă în realitate. Și dacă crezi absolut în corectitudinea și bunătatea a ceea ce faci, devii un catalizator. Creezi ceea ce se numește transfer, ca un transfer electric de entuziasm

4. Sunt pregătiți.

Oamenii de succes revizuiesc fiecare detaliu în prealabil. Ei fac lucruri pe care persoana obișnuită nu este dispusă să le facă. Ei fac sacrificii pe care persoana medie nu este dispusă să le facă. Dar diferența pe care o face este extraordinară.
Înainte de a intra într-o întâlnire, faceți-vă temele. Înainte de a mentine un discurs, cercetați informațiile și exersați punctele de discuție. Verificați adânc detaliile fiecărei situații înainte de a o lua.

5. Ei nu se opresc niciodata din a invata.

Persoanele cu performanțe înalte recunosc că, dacă nu se documenteaza mereu, nu reusesc sa se mentina la nivel. Profesionistul nu oprește niciodată învățarea. Așa că citiți, ascultați și faceți o instruire continuă. Niciodata nu inceta sa inveti.

6. Sunt responsabili.

Cei mai în vârstă din societatea noastră au o atitudine de auto-angajare. Acest lucru este esențial, pentru că 100% dintre noi lucreaza pe cont propriu – sunt președinți ai propriei corporații. Lucrezi pentru tine și cea mai mare greșeală pe care o putem face vreodată este să credem că lucrăm pentru altcineva. Persoana care semnează salariul nostru se poate schimba, locurile de muncă se pot schimba, dar suntem mereu la fel. Suntem constanti. Ceea ce conteaza este că acest lucru nu este opțional – este obligatoriu. Esti președintele carierei tale, propriei tale vieti, finantelor propii, a familiei si a sanatatii propiului corp. Esti total responsabil.

http://www.success.com/article/6-qualities-of-wildly-successful-people

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =