Sase lucruri esentiale pentru o viata mai buna. Prietenii, acei oameni minunati care stiu totul despre tine și încă te plac

Rohn A Good Life Contains These Essentials_0

Iată ce trebuie să ne întrebăm în mod constant, “Ce ar reprezenta pentru mine o viaţă bună?” Și trebuie să continui sa scrii o listă care sa cuprindă domenii, cum ar fi spiritualitatea, economia, sănătatea, relațiile și petrecerea timpului liber

Așa că, ceea ce ar constitui o viață mai bună?

Jim Rohn are o listă scurtă:

1.Productivitatea.

Nu vei fi fericit dacă nu produci. Jocul vieţii nu este odihna. Adevarat, trebuie să te odihneşti, insă suficient doar pentru a-ţi aduna puterile si a te intoarce inapoi la productivitate.

  1. Prietenii buni.

Prietenia este, probabil, cel mai mare sistem de sprijin din lume, așa că nu risipi timpul şi dezvoltă-l. Nimic nu o poate opri. Prietenii sunt acei oameni minunati care stiu totul despre tine și încă te plac.

  1. Cultura ta.

Limbă, muzică, ceremonii, tradiții, imbracăminte. Toate acestea sunt atât de importante încât trebuie să le pastrezi în viață. Unicitatea fiecăruia dintre noi, iar atunci când le punem împreună, produc vitalitate, energie, putere, influență, și dreptate în lume.

  1. Spiritualitatea.

Aceasta ajuta formarea fundatiei familiei care construiește națiunea. Asigura-te că ai studiat, practicat si învăţat- nu trece cu vederea partea spirituală a naturii, deoarece este ceea ce ne face cine suntem, diferiti de câini, pisici, păsări și șoareci.

  1. Nu rata nimic.

Calatoreşte peste tot unde ai posibilitatea. Cumpară şi un bilet la tot ceea ce poti. Du-te să vezi totul și experimentează tot ceea ce poti.Traieste o viata vitală. Daca traiesti bine, vei câștiga bine. În cazul in care traiesti bine, aceasta se va vedea pe fata ta. Aceasta va insufla nu numai viața ta personală, ci și viața ta de afaceri.

  1. Familia ta.

Investeşte în ei, și ei vor să investi în tine. Inspira-i si te vor inspira. Familia este cu siguranta cea mai importanta pentru fiecare dintre noi, poate fi un sprijin si un suport neegalat de nimeni altcineva in aceasta viata.

Aşadar, asigura-te că nu esti prea ocupat sa iti amintesti scopul adevărat și motivele pentru care faci ceea ce faci. Să trăiți cu adevărat e genul de viață care iti va aduce recompensele pe care le doresti.

http://www.success.com/article/rohn-a-good-life-contains-these-6-essentials

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 21