Şase moduri de a debloca carisma

WaystoUnlockYourCharisma

Carisma nu se încadrează perfect într-o cutie; nu este vorba despre personalitatea, stilul, titlul profesional sau statut economic. Cercetatorii de la MIT au descoperit că, conectarea cu oameni este ceea ce generează carisma. Este de fapt o abilitate socială, care, la fel ca multe altele, se invaţă.

Următoarele sunt sase moduri prin care vei reusi sa deblochezi carisma:

  1. Fii atent.

Atentia este curentul electric care ne conecteaza. Este lipsit de farmec sa fii distras atunci când alții vorbesc, conducand o întâlnire sau doar încercand să porti o conversație. Capacitatea de a-ti da seama când mintea rătăcește și redirecționarea gândurilor înapoi în prezent este un obicei de conducere care necesităo constantă practică.

  1. Prioritizarea omenescului înainte de rang.

Liderii care acordă prioritate conexiunii umane sunt percepuţi ca fiind mai de încredere decât cei care cred că reputația lor ar trebui să îi precede.

  1. Fii pozitiv.

Charisma este masurata prin capacitatea ta de ai face pe altii să simtă o stare mai plăcută de comunicare. Tu faci acest lucru fiind curios, punând întrebări, ascultând și fiind pozitiv. Oamenii optimiști care sunt sincer interesați de ceea ce alți oameni spun au o carisma naturală, acest lucru fiind de succes în negocieri și prezentări. Dispui de un handicap serios în conversație dacă nu esti curios cu privire la cealaltă persoană.

  1. Fii atent la limbajul corpului.

Unele dintre cele mai importante semnale non-verbale pentru conexiune sunt un ton cald al vocii, expresia facială prietenoasă, gesturi deschise și permanente în apropiere. Chiar și o strângere de mână caldă poate declanșa o conexiune.

  1. Fii puternic la vulnerabilitate.

Capacitatea de a-i împuternici pe alții prin schimbul de ceea ce viața ta te-a învățat este o parte importanta a conducerii autentice.

  1. Nu încerca niciodată să fii fals.

Încercarea de a manipula o conexiune este mult mai transparentă decât ne-ar plăcea să credem. Adevărata muncă a vieții este in dezvoltarea conştiintei de sine.

http://www.success.com/article/6-ways-to-unlock-your-charisma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 72