Sase moduri de a elibera creativitatea

waystotapintoyourcreativeself

Ce se poate face pentru a elibera și a atinge creativitatea din interiorul tău? Iată șase idei:

  1. Scrie un jurnal.

Un jurnal unde iti poti scrie toate temerile, te eliberează si te face sa te exprimi cu mai multă claritate, și să vii cu idei noi. Pur și simplu scrie, și nu iti face griji cu privire la ceea ce scrii sau despre ce,sau daca scrii bine. Nu modifica; doar scrie! În cazul în care ai nevoie de unele sugestii, scrie un cuvânt sau o expresie, cum ar fi scopul sau punctele tale forte. Apoi începe.

  1. Pictează.

Indiferent dacă crezi că poți desena sau nu, nu contează. La fel ca scrisul jurnalului, nu este important ce sau cum , este important doar sa o faci.

  1. Petrece timp în afara.

Încearca sa iti scrii jurnalul sau sa iti realizezi schitele în aer liber. Expunerea la aer curat, sunetele de animale sălbatice, culoarea verde a coăpacilor si lumina soarelui te va ajuta sa descoperi tot ceea ce simți cel mai bine și să fii cel mai creativ.

  1. Fa miscare.

O plimbare sau unele exercitii simple te vor ajuta să iti improspatezi corpul și mintea. Este greu să te simti creativ atunci când stai la birou toată ziua. De îndată ce iesi la o scurtă plimbare, te face sa te simti mai bine.

  1. Nu uita să te joci.

Doar pentru că am crescut cu toții nu înseamnă că nu avem nevoie sa ne jucam. Sprijinind partile noastre jucause, ne simțim mai veseli și creativi. Încearca sa păstrezi lucrurile amuzante accesibile (cum ar fi puzzle-uri, cărți de colorat, plastilina, un cerc hula, etc);sau incearca o nouă clasă de fitness la sala de sport sau o clasă de artă în comunitate.

  1. Fii un elev pe tot parcursul vieții.

Nu te opri niciodată din a pune sub semnul întrebării lucrurile. Atâta vreme cat invatam, suntem în creștere. Exprimandu-ti cuiriozitatea și acumularea de cunoștințe te va ajuta să vii cu idei de care ai nevoie pentru a prospera și a reuși în viață.

http://www.success.com/blog/6-ways-to-tap-into-your-creative-self

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 14