Şase provocări pe care oamenii de succes le depăşesc

challengessuccessfulpeopleovercome

  1. Vârsta

Cu adevarat, vârsta este doar un număr. Oamenii de succes nu lasa vârsta lor să definească cine sunt și de ce sunt capabili. Firesc, oamenii se simt obligați să-ți spună ce ar trebui și nu ar trebui să faci din cauza vârstei tale. Nu-i asculta. Oamenii de succes cu siguranță nu o fac. Ei îşi urmează inima și permit pasiunii, nu a corpului in care traiesc, sa le fie ghid.

  1. Ce cred alţi oameni

Atunci când sentimentul tau de plăcere și satisfacție este derivat din comparatia cu altii, nu mai esti stăpânul propriului destin. Oamenii de succes stiu ca tinand cont de ce cred ceilalți este o pierdere de timp și de energie.

Nu contează ce cred ceilalți despre tine în orice moment particular, un lucru este sigur: Tu nu ești niciodată la fel de bun sau la fel de rău cum spun ei.

  1. Oamenii toxici

Oamenii de succes cred într-o noțiune simplă: Ești media celor cinci persoane cu care iti petreci cel mai mult timp.

Gândiți-vă la asta: Unele dintre cele mai de succes companii din istoria recentă au fost fondate de perechi strălucitoare. Steve Jobs și Steve Wozniak de la Apple au trăit în același cartier, Bill Gates și Paul Allen de la Microsoft s-au întâlnit la școală pregătitoare, și Sergey Brin și Larry Page de la Google s-au întâlnit la Stanford. La fel, oamenii mari te ajută să atingi potențialul maxim, oameni toxici te trag în jos cu ei. Fie că este vorba de negativitate, cruzime, sindromul de victimă sau de nebunie pur și simplu, oameni toxici creează stres și conflicte care trebuie evitate cu orice preț.

  1. Frica

Frica nu este nimic mai mult decât o emoție persistentă alimentată de imaginația ta. Pericolul este real. Frica este o alegere.

Oamenii de succes știu acest lucru mai bine decât oricine, astfel încât distrug frica de la radacini. Ei sunt dependenți de sentimentul euforic si nu se lasa cuceriti de temerile lor.

  1. Negativismului

Viața nu va merge întotdeauna pe calea pe care o doreşti. În loc să se plângă cu privire la modul în care lucrurile ar fi putut sau ar fi trebuit sa decurga, oamenii de succes reflecta asupra a tot ceea ce ar trebui să fie recunoscători. Apoi găsesc cea mai bună soluție disponibilă, combate problema și trec mai departe.

  1. Trecut sau viitor

Similar cu frica, trecutul și viitorul sunt produse ale mintii tale. Nici o cantitate de vinovăție nu poate schimba trecutul, și nici o cantitate de anxietate nu poate schimba viitorul. Oamenii de succes știu acest lucru, și se concentrează asupra vieții în momentul prezent. Este imposibil să atingi potențialul maxim dacă esi în mod constant în altă parte, în imposibilitatea de a îmbrățișa pe deplin realitatea (bună sau rea) din acest moment.

http://www.success.com/article/7-challenges-successful-people-overcome

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 48