scade fumatul

e-cigarettes

Rata fumătorilor continuă să scadă

Un lucru bun se întâmplă în prezent, există mai mulţi ex-fumatori în Marea Britanie decat fumatori curenţi. Cifre prezentate de ASH anti – fumat arată că aproximativ 22% din bărbați și 19 % dintre femeile din Marea Britanie sunt fumatori curenţi, iar 27 % dintre bărbați și 22 % dintre femei au renunţat cu totul la fumat. Făcând o comparaţie, în 1974, mai mult de 50 % din bărbații adulți din Marea Britanie fumau. Cifra mai indică faptul că mai mul de jumătate dintre aceştia aveau peste 40 de ani.

La fel şi în SUA, ratele ce iclud fumătorii au scăzut cu jumătate, între 1965 și 2006. Tarifele sunt mai mari în Europa continentală. Din cele menționate mai sus, ex – fumatori din Marea Britanie, 17,7 % folosesc țigări electronice, o cifră care a crescut de la 2,7 % în 2010. Din această cifră , 71 % folosesc țigări electronice pentru ai ajuta să renunte la fumat cu totul, cu 48% le folosesc pentru nu folosi tutunul.

Cu toate acestea, factorul cel mai notabil în aceste rezultate imperiale, a fost impactul de reglementări mai stricte în Rusia, care a interzis publicitatea tutunului și a fumatului, în multe locuri publice de anul trecut.

http://www.ibtimes.co.uk/smoking-levels-continue-fall-big-tobacco-scrambles-share-globalising-e-cig-market-1447537

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 33 =