Scandalul VW amenință locurile de muncă

4d9deaec25d617c9e4c04b28f0c32ef1

Adunare generală la Wolfsburg: șeful consiliului de administrație de la Volkswagen, Bernd Osterloh, descrie amenințările din prezent pentru companie, rezultate din scandalul emisiilor din Statele Unite ale Americii. Perspectiva sa ar trebui să sperie nu doar angajații VW.

Siguranța joburilor Volkswagen din Germania atârnă foarte mult de sancțiunile pe care compania le-ar putea încasa din partea autorităților americane pentru manipulările din scandalul emisiilor, spune șeful consiliului de administrație, Bernd Osterloh.

Dacă stabilitatea viitoare a concernului Volkswagen va fi pusă la îndoială prin necesitatea achitării unor plăți compensatorii non-recurente, acest lucru va avea și consecințe sociale, nu doar pentru locațiile din America, ci chiar și în Europa și alte regiuni, spune reprezentantul angajatorului la o adunare generală de la Wolfsburg, în fața a mii de angajați.

În luna octombrie a anului trecut Osterloh a explicat la o prezentare similară în fața angajaților, că locurile de muncă de la VW nu sunt amenințate de actualul scandal al emisiilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Osterloh-warnt-vor-dramatischen-Folgen-article17166721.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 72 =