Schaeffler continuă să crească

51456340

Schaeffler continuă să crească
De la lupta pentru preluarea de către Continental producătorul german de produse pentru industria automobilistică a devenit cunoscut. Vânzările și profiturile sunt în creștere, sectorul industrial este din nou înfloritor. Motivul este de asemenea, prezența unei tendințe pozitive în Europa.

Furnizorul de componente auto Schaeffler a beneficiat în prima jumătate a anului 2014 de pe urma unor afaceri foarte bune cu industria de automobile. Vânzările și profiturile au crescut pentru acest producător din Herzogenaurach. Deja primul trimestru a adus cu sine ajustarea prognozei de creștere a companiei.

Veniturile au crescut pentru grup în primele șase luni cu aproape 6,7% la aproape 6 miliarde de euro. Ca și în lunile precedente, aceste rezultate au fost încărcate încă o dată de efecte valutare negative, în special în cazul vânzărilor, care ar fi crescut cu până la 9,6%. Dar divizia de automobile a înregistrat aproximativ 4,4 miliarde de euro din venituri consolidate, ceea ce reprezintă o creștere de 8,9%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schaeffler-bleibt-auf-Wachstumskurs-article13495136.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 27