Schaeffler se reconstruiește

8567677-Kopie-1

Schaeffler se reconstruiește

La furnizorul auto Schaeffler se prevad schimbări mari. Compania își va crea o nouă structură. Iar părți din întreprindere ar putea ajunge listate la bursă. O decizie urmează să sosească în perioada următoare.

Proprietarii furnizorului auto Schaeffler și-au reconstruit concernul și apoi după cuvintele a doi informatori au înlesnit listarea la bursă a unor părți din companie. Prin schimbările efectuate în structura concernului Schaeffler AG nu mai este în proprietatea concernului de cauciucuri și electronice Continental care deține acțiuni în valoare de 13 miliarde de euro. Pachetul de acțiuni îl va păstra holdingul mamă al familiei Schaeffler.

După cum reiese printre altele din intrări la Registrul Comerțului, reprezentanții Schaeffler au executat deja pașii corespunzători la finele anului 2014. Grupul Schaeffler a informat despre aceasta, dar foarte precaut: Un grup a descris în raportul suplimentar cele mai recente situații financiare trimestriale și le-a prezentat investitorilor într-o nouă structură de grup. Compania nu a lansat un comunicat de presă. Modificările au fost prin urmare în mare măsură ignorate.

Pasul are de asemenea consecințe drastice pentru rezultatul net al Schaeffler AG: Compania nu mai poate identifica succesul continental în propriile venituri ca profit suplimentar. În primele nouă luni profitul înainte de impozitare a crescut pentru Schaeffler AG datorită acțiunilor Conti în valoare de 548 de milioane de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schaeffler-baut-sich-um-article14355636.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 79 =