Schimbare de top la BMW

328D5A0040CAB9DC

Schimbare de top la BMW

BMW are o nouă conducere. Șeful concernului Reithofer cedează postul său către Harald Krüger și se mută în consiliul de supraveghere. Fostul șef al producției ar trebui să păstreze în continuare concernul pe un parcurs record și pe concurenții Daimler și Audi la distanță.

La BMW se produce o schimbare de generații planificată de luni de zile. Succesorul lui Norbert Reithofer este actualul director de producție Harald Krüger care a preluat postul la finalul ultimei adunări generale. Reithofer a fost, precum era de așteptat, în ciuda unor critici ale acționarilor, în consiliul de administrație. La o reuniune a conducerii după întâlnire el a fost apoi ales președinte și îl înlocuiește astfel pe predecesorul său Joachim Milberg.

Krüger trebuie acum să apere rolul de lider al lui BMW din clasa superioară de automobile și să țină la distanță concurenții Daimler, VW și Audi. Predecesorul său a avertizat la despărțire cu privire la turbulențe economice. Deși BMW vrea ca după anul record 2015 să continue pe același trend ascendent, există o serie de riscuri.

Reithofer a spus că mediul economic este puțin stabil. Deși există multe oportunități, de cealaltă parte incertitudinea este în creștere în multe țări. Afacerile scad continuu în multe țări precum Brazilia sau Rusia.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-vollzieht-Wechsel-an-der-Spitze-article15097716.htmlp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 48