SCOALA DACIA-MICUL CAMBRIDGE DE ORADEA

striking_view_of_kings_college__cambridge__england_copy

Marketingul viral este un mod de exprimare mai academic a ceea ce pe romaneste se chiama “din gura’n gura” sau altfel spus “se duce vestea” fara virale pe You Tube sau prin alte medii.

Scoala DACIA din Oradea nu are nevoie de nici o sustinere mediatica prin formele de mai sus, sau de lobby educational, indeosebi atunci cand intrebi despre cea mai buna scoala din urbea noastra, sau unde sa ne dam copilul.

Intimplarea de saptamina trecuta, justifica din plin aceasta apreciere, deoarece urmare certificării Şcolii Dacia ca „partener de bronz” al Consiliului Britanic  aceasta poate oferi facilităţi celor care urmează cursuri Cambridge la centrul organizat in aceasta scoala.
Certificatul de „partener de bronz” al Consiliului Britanic l-a primit, joia trecuta, doamna profesor Monica Urian, organizator al cursurilor şi examenelor Cambridge la Şcoala Dacia, din partea profesorului universitar Maria Elena Gherdan, care supervizează examenele Cambridge susţinute prin Consiliul Britanic.

„Facilităţile pe care le poate oferi un partener de bronz aflat în programul de parteneriat sunt: cărţi, seminarii, prezentări gratuite” a spus profesorul Maria Gherdan subliniind că British Council este o instituţie culturală, non-profit, care face curand 75 de ani, si este evident in stransa legătură cu casa Regală Britanică care a făcut lobby pentru susţinerea examenelor Cambridge în România.

„Aceste examene sunt serioase şi drept urmare sunt echivalate la Bacalaureat. De asemenea, Consiliul Britanic în parteneriat cu Casa corpului didactic formeaza gratuit profesorii care pregătesc candidaţii”, a mai precizat Maria Gherdan.

——————————————————————————————————————————————-

regular_smile…….despre alt fel de comunicare….

– Tanara frumoasa, disponibila caut barbat care sa nu bea, sa nu fumeze…

Intr-o noapte, suna cineva la usa. Tipa deschide.

La usa un barbat beat, cu tigara in coltul gurii, cu sticla de tarie in mana…

Barbatul:

– Am venit pentru anuntul din ziar.
Tipa:

– Mai nesimtitule, tu nu ai vazut ce scrie acolo…sa nu bea, sa nu fumeze…

Tu ce cauti aici?

Barbatul:

– Am venit doar sa-ti spun sa nu te bazezi pe mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 72 =