SCOALA DE BUSINESS

scoala1-600x401SCOALA DE BUSINESS

Avantajele utilizării metodologiei de Project Management este evidentă, deoarece flexibilitatea în gândire a membrilor unei echipe de proiect este practic inepuizabilă, asa a demarat SCOALA DE BUSINESS promovata de FEDERATIA PATRONILOR BIHOR.

Instrumentele folosite în managementul de proiect pot fi folosite de firme pentru: atragerea de fonduri nerambursabile, lansarea unui produs nou, branding, dezvoltarea business-ului, introducerea unor standarde de calitate, re-locatare sau schimbarea profilului de producţie.Următoarele tematici solicitate de cursanţi sunt: Antreprenor Start Up, Competenţe IT în special formare tip Office, Management financiar şi Managementul timpului.

Periodicitatea propusă este de o lună, interval în care se pot face înscrieri pe adresa federatiapatronilor@gmail.com , unde se pot face şi propuneri pentru tematici care să fie abordate în viitor. Firmele care nu sunt membre ale FPB pot participa la cursurile gratuite achitând doar taxa de înscriere, cu valabilitate trei luni, timp în care poate decide dacă rămâne sau nu membru al federaţiei.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…….optimizarea deciziei…

Ce faci cand afli ca fii-ta e gravida ….

Iei o sticla de tuica si o secure si te duci la ala …

Poate recunoaste, poate nu recunoaste ..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =