Scrisorile salvează trimestrul Poștei Germane

Ein-Postfachbetreiber-hat-falsche-Gewinnzusagen-und-Einladungsschreiben-eingetuetet-und-versandt

Scrisorile salvează trimestrul Poștei Germane
Scrisorile sunt de modă veche, lente și deloc digitale. Dar acestea sunt în ultima perioadă un fel de asigurare pentru Deutsche Post. Grupul prevede o surpriză.

Poșta Germană a câștigat în ultimul trimestru mai mult decât se așteptau analiștii. Vânzările au crescut profitul de operare al concernului de logistică de la Bonn cu 5,7%. Prognoza pentru anul în curs a fost confirmată de companie, dar se aștepta la o compoziție diferită a rezultatelor. A prezentat în următorii ani un mesaj într-o nouă perspectivă. La Frankfurt Stock Exchange prețul acțiunilor Deutsche Post au primit un surplus. Plusul s-a ridicat de dimineață cu 3,6%.

La nivel de grup cei din Bonn au câștigat pe parcursul trimestrului 13,695 miliarde de euro, după 13,605 miliarde în anul anterior. Profitul înaintea dobânzilor și impozitelor a fost de 654 milioane, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7%. Cu toate acestea, analiștii se așteptau la o scădere a profiturilor. După impozitare și plata unor terțe părți, rezultatul net a fost de 461 milioane, cu 52 de milioane de euro peste așteptări. Analiștii se așteptau ca vânzările pe un trimestru să se ridice la 13,899 miliarde de euro.

Prognoza pentru anul complet a fost confirmat de furnizorul de transport și servicii de logistică. Operațional câștigul s-a ridicat de la 2,9 miliarde la 3,1 miliarde. Cu toate acestea, divizia e-commerce s-a ridicat la 1,3 miliarde, în loc de 1,2 miliarde înregistrate anterior.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Briefe-retten-der-Post-das-Quartal-article13366496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 36