SCUMP, SCUMP, SC…

  • man-thront-foermlich-ueber-dem-bunten-treiben-der-stadt-der-bauherr-verspricht-von-der-fuenften-etage-an-fernblickCea mai scumpă locuință de la Frankfurt

6,4 milioane de euro pentru 460 de metri pătrați. Atât costă cea mai scumpă locuință din orașul german Frankfurt, ce are ca dotări incluse, printre altele, o rampă ce încălzește mașina sport a proprietarului și o încăpere specială unde acesta își poate spăla câinele.

Vă trebuie multă imaginație ca să vă gândiți cum arată cea mai scumpă locuință din acest oraș. Abia a început conversia unei foste clădiri de birouri din zona de vest într-un turn rezidențial, numit “Onyx”. Proiectula  obținut deja un record. Un cumpărător a achitat suma de 6,4 milioane de euro pentru un etaj al clădirii ce ocupă o suprafață de 460 de metri pătrați, valoare fără precedent pe piața imobiliară a orașului Frankfurt.

Mai există însă loc pentru îmbunătățiri, pentru că nu este vorba de un Penthouse aflat la ultimul etaj de sub acoperiș, ci doar un apartament obișnuit în treimea superioară a clădirii, ce se poate împărți în până la 3 apartamente. Pe cele 15 etaje ale complexului “Onyx” se vor construi 30-35 de apartamente, din care deja un sfert sunt vândute sau rezervate.

Printre dotările impresionante ale turnului rezidențial se numără “dormitoare” pentru mașinile proprietarilor, rampe încălzite pentru mașini sport, pentru ca acestea să fie păstrate în cele mai bune condiții. Mai există apoi spații vaste de parcare, cu locuri individuale ce pot găzdui până și cele mai voluminoase SUV-uri. În cazul în care câinele a alergat pe afară într-o zi ploioasă, acesta poate fi curățat într-o încăpere specială. La parter există o sală de gimnastică. Potrivit purtătorilor de cuvânt va fi disponibil și un serviciu de concierge. Un serviciu convenabil în slujba proprietarului, indiferent că acesta are nevoie de cineva să care flori până sus la etaj, ori să ducă mașina în service pentru acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 83