Se construiește zidul

80645236

Acum totul devine realitate: noul președinte american vrea ca în această săptămână să dea startul construcției zidului de la granița cu Mexic. Iar asta nu este tot. Condițiile de azil pentru persoane ce provin din țări dominate de religia musulmană vor fi înăsprite.

Noul președinte american, Donald Trump, vrea să demareze construcția unui zid la granița cu Mexic. El a scris pe Twitter că este o zi importantă pentru siguranța națională a Statelor Unite. Pe lângă multe alte lucruri, se va construi și zidul promis.

Presa americană raportează în mod constant, citând surse de la Casa Albă, că Trump va aranja săptămâna aceasta construcția zidului prin fonduri de la bugetul de stat, posibil chiar în ziua unei vizite planificate a Ministrului de Externe Mexican, Luis Videgaray, la Washington.

Trump a promis în timpul campaniei sale electorale, că în cazul unei victorii el va construi un zid mai mare și mai frumos de-a lungul graniței cu o lungime de 3200 de kilometri cu vecinul de la sud, pentru a stopa imigrația ilegală. Mexicul va plăti în schimb pentru acest zid. Guvernul mexican a explicat în numeroase rânduri că nu dorește să suporte costul unei astfel de construcții.

În afară de asta Trump va anunța în curând o serie de măsuri pentru limitarea imigrației. Acest lucru a fost raportat de angajații congresului și experții în domeniul imigrației, care au fost informați cu privire la planuri. Astfel că Trump dorește să semneze săptămâna aceasta o declarație în cadrul unei vizite în Ministerul pentru Securitate Internă, prin care majoritatea refugiaților să nu aibe voie să intre în țară. Excepție vor face doar anumite minorități religioase, care au fost supuse persecuțiilor.

http://www.n-tv.de/politik/Trump-Jetzt-wird-die-Mauer-gebaut-article19639597.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1