Se formeaza al doilea val de orase care se dezvolta prin IT, intre ele, Oradea, pentru care RO & CO Soft va fi promotorul cel mai activ

54a05e9b89bcb808b9c376376cb9f456

Dupa Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, deja se contureaza un nou grup de orase care ar forma noul val de centre urbane in care banutii ce vin din IT incep sa detina ponderea in veniturile urbei. Daca Brasovul impreuna cu Sibiul sunt centre agreate de companii cu capital nemtesc datorita absolventilor vorbitori de limba germana ce ies anual din universitatile locale, Oradea raspunde unei astfel de provocari urmare cererii de pe platformele nou construite pe Calea Borsului.

Companii precum Conectronics, Faist, Celestica, s.a. resimt nevoia specialistilor in programare dar si a serviciilor de outsourcing, externalizare foarte la moda in acest domeniu. Cu un istoric de un sfert de secol si cu o colaborare locala foarte bogata in relatia cu mediul educational RO&CO Soft srl, initiaza demersurile necesare concentrarii in Oradea a zecilor de programatori dispusi sa castige un ban frumos dintr-o activitate pe care o fac cu placere.

grid-computing

Fie ca vorbim de aplicatii pentru programe corporate, ERP/CRM, aplicatii mobile, ori pentru mediul de afaceri, sau de utilitate publica, deschiderea este facuta pentru toti doritorii. Problemele de securitate cibernetica dar si de stimulare a educatiei inteligente folosind tehnologiile avansate ale Rocosoft despre care am mai scris aici, sunt prioritati cu care Oradea se va putea mandri peste ani cu contributii semnificative in domeniu.

Cu alte cuvinte compania isi propune ca de la aplicatii mobile de genul meniurilor oferite sau a notelor din carnetul elevului, pe care programatori individuali le realizeaza in prezent, sa se treaca la proiecte de grup care sa aduca plus valoare nu numai economica dar si un plus de confort in viata si o sanatate mai buna, domeniu in care compania are expierente notabile in Bihor(vezi aici).

seguridad-cibernetica-teclado-mundo-cibernetico

Coagularea masei reale de programatori oradeni in directia realizarii de proiecte precum cele mai sus descrise, poate genera interes autentic si practic pentru care RO&CO Soft srl. Oradea le sta la dispozitie cu date, informatii on line, telefonic sau direct la sediul sau din din Oradea, str.Aurel Lazar nr.8/1, tel/fax. 0259 468000, office@rocosoft.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2