Se întâmplă și la case mari, BMW recheama

BMW

Se întâmplă și la case mari
Seria de retrageri din industria auto nu se oprește. Datorită unor posibile probleme cu airbag-urile, BMW recheamă peste un milion de mașini în ateliere, la nivel mondial. Acest lucru afectează în principal clienții din Statele Unite ale Americii.

BMW cheamă înapoi aproximativ 1,6 milioane de autovehicule din întreaga lume datorită unei posibile erori în construcția airbag-urilor din partea din spate de la automobilele seria 3. Sunt afectate, conform datelor grupului, mașinile construite din mai 1999 până în august 2006. Motivul pentru această acțiune este reprezentat de generatoarele de gaz pentru airbag-urile pasagerilor, care în cazuri foarte rare se pot defecta, spune producătorul. În Statele Unite sunt afectate un număr total de 574.000 de autovehicule.

Anul trecut, grupul a rechemat 240.000 de vehicule din modelele seriei 3. Acum retragerea va fi extinsă, pentru mașinile rămase, airbag-ul pasagerului va fi înlocuit gratuit, iar reparația durează maxim o oră. Aceasta este o măsură de precauție, deoarece s-au raportat probleme și la concurenții BMW cu același sistem de airbag. Până în prezent însă nu au fost raportate cazuri similare în automobile BMW. BMW nu a declarat însă care dintre furnizori este responsabil pentru piesele defectuoase.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-ruft-1-6-Millionen-Autos-zurueck-article13225006.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =