Se pot cumpara bilete pentru a 2-a ediție a festivalului European Music Open

În perioada 7-11 iunie Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune organizează a doua ediție a festivalului de muzică European Music Open. Ediția a II – a aduce la Oradea personalități cu nume sonore în lumea muzicii. Începând cu această săptămână au fost puse în vânzare și biletele pentru spectacolele care vor avea loc la Teatrul Regina Maria.

Biletele se pot achizitiona de la caseria Teatrului Regina Maria si online de pe biletmaster.ro. La ediția a II-a a Festivalului “European Music Open” și-au anunțat prezența unii dintre cei mai valoroși soliști de operă, operetă și prim balerini ai Operei de Stat din Viena, Volksoper Viena, Operei de Stat din Budapesta și ai primei scene lirice românești, Opera Națională București.

,,Cred că nu exagerez dacă spun că fiecare seară în parte a festivalului poate fi considerată un eveniment. Prezența Directorului de la Volksoper, Dl Robert Meyer, alături de soliști ai prestigioasei scene vieneze care vin la Oradea în cadrul Galei de Operetă care va încheia a II-a ediție a festivalului European Music Open este o premieră națională”, susține Alexandru Badea- Director Artistic European Music Open.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 10