Se pot plati din nou taxele si impozitele locale

images

Primaria Oradea anunta ca, incepand de luni, 16 ianuarie, se pot plati taxele si impozitele datorate bugetului local, la ghiseele 21-27 din Institutie, sau prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C., conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

De asemenea, tot de la aceasta data, va fi disponibil si sistemul de plata online, prin card bancar, unde pe site-ul primăriei www.oradea.ro la secţiunea “Plăţi online” sau pe www.ghiseul.ro se vor putea plati impozitele, taxele dar si amenzile contravetionale.

Important insa, persoanele fizice care își plătesc integral impozitele şi taxele locale, oricând până la data de 31 martie 2017, vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice care plătesc integral taxele și impozitele beneficiază de o reducere de 5 %.

Nu vor beneficia de reduceri, contribuabilii care au concesionat, închiriat/au în folosință bunuri proprietate publică a statului sau a unităților administrative publice locale care datorează pentru acesta taxă clădiri sau taxă teren, se arata in comunicatul transmis de municipalitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =