Se schimba o traditie londoneza celebra

RTR3G4CU

Londra schimbă sistemul la comertul cu argint
Noi reguli pe piața argintului. La Londra, gardienii rup o tradiție de secole, discutabilă. A stabili prețurile de referință printr-o metodă electronică. Acordurile orale în cercurile de elită sunt acum depășite.

Piața de metale prețioase trebuie să se adapteze la o nouă procedură. După 117 ani, așa-numita fixare de argint din Londra este o poveste de stil vechi. Procesul utilizat pentru a determina un preț de referință în comerțul cu argint a fost pentru prima dată înainte de weekendul trecut stabilit altfel decât prin intermediul unei conferințe telefonice între reprezentanții marilor bănci. Noul model de fixare a prețului la argint este considerat a fi un model și pentru comerțul cu aur.

Prețul de referință are o semnfiicație enormă. Valoarea zilnică a trnazacționării servește investitorii și companiile din întreaga lume, ca bază pentru operațiuni cu metale prețioase. Noul proces pe bază de licitație este electronic și este astfel transparent și mai presus de toate verificabil. Aceste caracteristici ale noului sistem ar trebui să determine implicarea mai multor participanți de pe piață. Data schimbării acestuia este in aceasta luna, august 2014.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/London-aendert-das-Silber-System-article13430416.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 9 =