Se termină grevă piloților de la Air France

2014-09-22T143837Z-608018072-PM1EA9M19DI01-RTRMADP-3-AIR-FRANCE-KLM-STRIKE

Se termină grevă piloților de la Air France
Air France amână planurile sale pentru filiala sa low-cost Transavia. Compania aeriană este, de asemenea, la fel de departe față de piloții săi. Cu toate acestea, sindicatul piloților SNPL decide să pună capăt insurecției.

În Franța, sindicatul piloților SNPL a dat undă verde pentru încheierea grevei binecunoscute de la Air France. Purtătorul de cuvânt al SNPL, Guillaume Schmid a declarat că decizia a fost luată, deși negocierile privind condițiile de muncă ale piloților continuă să fie împotmolite. Uniunea a vrut să continue discuția într-un cadru liniștit, spune el. Și-au asumat răspunderea de la început pentru greva începută în urmă cu două săptămâni și a condus la reduceri semnificative ale numărului de zboruri.

Anterior administrația Air France a respins argumentul privind filiala low-cost Transavia France. Un astfel de pas nu este necesar, spune vice-președintele Air France, Eric Schramm, pentru televiziunea franceză BFM. Chiar și primul ministru Manuel Valls a respins cererea uniunii SNPL a piloților.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Air-France-Piloten-beenden-Streik-article13688161.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72