Secretomania Magic Leap ține la distanță dezvoltatorii

La un moment dat Magic Leap vor fi obligați să lase oamenii să se joace cu dispozitivul lor ultra-secret de realitate mixată. Există kit-uri pentru dezvoltare care sunt livrate în prezent către anumiți parteneri, deci se pare că momentul ar fi acum. Dar cei câțiva parteneri aleși trebuie să ia măsuri extraordinare de securitate, deci este puțin probabil să vedeți pe cineva cu o astfel de cască la o petrecere.

Anul trecut, Magic Leap a fost în centrul atenției atunci când a prezentat primele imagini despre tehnologia-minune și modul în care funcționează aceasta, promițând în același timp că va ajunge la dezvoltatori undeva în 2018. Luna aceasta s-a lansat SDK-ul și se pare că data livrării nu poate fi departe. Dar cu toate acestea, un raport al Bloomberg arată că unii dezvoltatori prioritari primesc mai repede device-ul, pe care cei de la Magic Leap insistă să fie ținut într-un seif.

Iar aceste cerințe de securitate au fost mult prea costisitoare pentru unii dezvoltatori. Cel puțin o companie a decis că nu merită efortul și a renunțat la dispozitivul de test, a spus o persoană apropiată situației, care a cerut să rămână anonimă datorită politicilor stricte de la Magic Leap.

Un purtător de cuvânt al Magic Leap a confirmat că, compania livrează un număr limitat de dispozitive către parteneri și nu a început să le distribuie pe scară largă. Până în acest moment, start-up-ul a permis utilizarea produsului doar unor persoane atent alese și în medii perfect controlate. Investitorii, potențialii parteneri de afaceri și jurnaliștii care au folosit prototipuri au putut să o facă doar după semnarea unor contracte de confidențialitate.

https://gizmodo.com/magic-leaps-secrecy-obsession-is-reportedly-making-devs-1824204774

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 42