Secretul acordului comercial RCS&RDS si Vodafone

roaming national Digi Mobil

Şeful Vodafone România, Ravinder Takkar, a vorbit în cadrul evenimentului MEET THE CEO, despre acordul comercial dintre Vodafone şi RCS&RDS, prin care clienţii Digi Mobil au acces la reţeaua operatorului britanic în momentul în care ies din aria de acoperire RCS&RDS.

„Există un acord comercial între Vodafone şi RCS&RDS. Este un lucru pe care l-am făcut nu doar în România, ci şi în alte ţari. Un wholesale agreeement este o practică extrem de comună în istoria telecomului şi ajută în mod fundamental la dezvoltarea industriei prin această interconectare a serviciilor. Dacă cineva foloseşte serviciile unui operator şi nu îl poate apela pe cel din altă reţea, atunci toată industria se prăbuşeşte. S-a scris mult în presă despre cum dintr-o dată clienţii Digi au acces integral la reţeaua Vodafone. Nu este cazul. Trebuie să fim foarte atenţi cu aceste cuvinte. Termenii acordului sunt confidenţiali şi nu pot fi discutaţi public“, spune Ravinder Takkar. Despre ipoteza cumpărării RCS&RDS de către britanici, şeful Vodafone mai spune că este doar „o speculaţie“. Cât despre o posibilă achiziţie pe piaţa locală, Vodafone este „deschisă la consolidare pe piaţă, dar o să ne concentrăm pe planurile noastre. Dacă apar oportunităţi, fireşte că suntem deschişi“.

Vodafone oferă în prezent servicii de telefonie fixă şi mobilă, însă nu are în portofoliu servicii de cablu TV şi internet fix pentru clienţi persoane fizice. Achiziţionarea unui competitor sau dezvoltarea unui produs propriu ar putea completa pachetul de servicii din prezent. Indianul aminteşte parteneriatele cu Zonga şi Seenow menite să îmbunătăţească experienţa clienţilor şi spune că va fi deschis spre astfel de asocieri şi în viitor. Filiala locală a Vodafone a raportat în martie 2014 un număr de 8,18 milioane clienţi, în uşoară creştere faţă de anul precedent.

—————————————————————————————————————————————–

regular_smile…..sa speram ca nu vom fi dezamagiti de tranzactie…

Lectia de limba romana. Profesorul intreaba.

– Ion ce este dezamagirea?

– Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge o fata frumoasa, iar cand sa te apropii de ea, apare un autobuz si ea pleaca.

– Bine, bravo Ionele.

– Vasile ce este dezamagirea?

– Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in fata ta merge un baiat frumos, iar cand sa te apropii de el, apare un autobuz si el pleaca.

– Hm-mm…

– Bula ce este dezamagirea?

– Dezamagirea e atunci cand mergi seara pe drum, in urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 4