Secretul pentru a ramâne motivat este mai simplu decât crezi

thesecrettostayingmotivated

Secretul pentru a ramane motivat pe tot parcursul zilei este sa te asiguri că te vei simți bine în timpul procesului a tot ceea ce încerci să realizezi. Acest lucru este tot ce trebuie să știi. Senzația de bine este combustibilul care conduce motivația. Este alegerea ta și responsabilitatea ta.

Nimic, absolut nimic, nu îi reține pe oameni din a ramane motivați și in atingerea scopurilor mai mult decât adăpostirea emoțiilor negative sau de a avea o atitudine proasta in timpul procesului. Principalul motiv pentru care oamenii de afaceri nu reușesc sau au dificultăți în atingerea scopurilor lor se datorează faptului că impulsul pozitiv scade. Iar motivul pentru care un impuls pozitiv scade se datorează faptului că oamenii îşi concentrează toată energia asupra ceea ce nu functioneaza și toate lucrurile pe care trebuie să le facă pentru a le face sa functioneze.

Acest tip de gândire haotică lasă oamenii fară nici o cameră mintală pentru ca gândurile pozitive să se infiltreze prin intermediul acesteia, astfel încât acestea să elaboreze alternative mai sănătoase. Cu alte cuvinte, viața sau afacerea ta nu va funcționa dacă te gândeşti mereu la ce e rău sau ce nu funcționează. Atunci când esti pregatit pentru a atinge obiectivele, trebuie să fii atent cu privire la ceea ce gândești și sa ramai concentrat. Ideea este că trebuie să fii conștient de ceea ce gândești și sa teconcentrezi dacă doreşti să ramai motivat și să ai succes.

De ce este conștientizarea atât de importantă? Pentru că, de îndată ce devii conștient de modul în care te simți, senzațiile negative vor înceta temporar.

http://www.success.com/blog/the-secret-to-staying-motivated-is-simpler-than-you-think

One thought on “Secretul pentru a ramâne motivat este mai simplu decât crezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 38 =