Sectorul aviaţiei thailandeze din nou sub control de securitate

_83711691_bangkok_airport

Sectorul aviaţiei thailandeze din nou sub control de securitate

Organizația Aviației Civile Internaționale (OACI) a declansat standardele aviatice dinThailanda, dând un nou semnal de alarmă pentru incapacitatea de a aborda probleme de siguranta.
În luna martie, OACI a sancţionat corpul aviației Thailanda după un audit de siguranță care a scos la iveală că acesta nu a reușit să supravegheze în mod corespunzător companiile aeriene.

Măsura a condus la o interdicție pe zborurile spre China, Japonia și Coreea de Sud. Oficialii thailandezi au prezentat apoi planurile pentru a elimina preocupările din luna martie.

Cu toate acestea , joi, OACI a intervenit din nou şi a pus sub pavilion roşu ţara pentru că nu a rezolvat problemele în termen de 90 de zile. Sectorul aviatic thailandez se alătură altor 12 țări în curs de dezvoltare, inclusiv Nepal și Sierra Leone, care au fost retrogradate la categoria 2, de la categoria 1 pentru standardele de securitate precare.

În luna ianuarie un audit al Organizației Națiunilor Unite a constatat că autoritatea aviatică din Thailanda a avut un deficit de ofițeri tehnici și probleme cu care atestă transportul bunurilor cu conţinut periculos.

http://www.bbc.com/news/business-33181534

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =