Șeful BER îl sperie pe Zuckerberg

13c0c14d83e0b48a9481598ff2a095ab

Un salut călduros de bun venit și ceea ce trebuia să fie o mică cascadorie de PR: când șeful Facebook, Mark Zuckerberg, a aterizat la Berlin, el a fost așteptat de șeful BER, Karsten Mühlenfeld. Dar fondatorul Facebook nu a fost deloc impresionat de surpriză.

După vizita sa la Berlin, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, își va aminti cu puțină bucurie de o anumită persoană: șeful BER, Karsten Mühlenfeld. După cum raportează cei de la Bild am Sonntag, tânărul antreprenor s-ar fi plâns că directorul aeroportului ar fi ignorat sugestiile sale directe și precise pentru o sosire discretă în capitala germană.

Înainte de călătoria sa, compania americană Private Jet Services, care organizează zborurile avionului privat al lui Zuckerberg, a cerut în mod special ca momentul și locul aterizării avionului să fie menținute strict secrete. Dar când avionul a ajuns la sol, Mühlenfeld și soția sa precum și o echipă formată din reprezentanți ai presei îl așteptau cu mare fast pe oaspete. Aceștia țineau o pancartă enormă pe care scria “Bine ai venit la Berlin, Mark Zuckerberg”.

Dar toată această amabilitate nu a fost bine primită. Zuckerberg a fost foarte enervat de intenția gazdelor. Serviciul de la sol, Berlin Aviation Service, pe scurt BAS, a citat dintr-un mail primit de cei de la BER din partea autorităților americane, în care se spune că pasagerul a refuzat să părăsească aeronava timp de 15-20 de minute, după care domnul Mühlenfeld a plecat de la fața locului, iar debarcarea oaspetelui a putut decurge conform planului.

Cascadoria de pe pista de aterizare a condus la un schimb agitat de e-mail-uri și telefoane. Șeful extrem de nervos al celor de la Private Jet Services, Greg Raiff, ar fi sunat la BAS și ar fi declarat, potrivit spuselor unei angajate, că nu a mai văzut în viața sa așa ceva. Incidentul a fost o surpriză chiar și pentru BAS.

Mühlenfeld a trecut cu vederea povestea și nu se consideră vinovat de nimic. Un purtător de cuvânt al autorităților a declarat că Mühlenfeld va decide singur și pe viitor dacă vrea să salute pe cineva pe pista de aterizare. Aceasta ar mai fi adăugat că domnul Zuckerberg nu a dorit să fie salutat, fapt ce îl acceptă, însă ar fi făcut o fotografie interesantă, pe care ar fi putut să o posteze chiar și pe Facebook.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BER-Chef-verschreckt-Zuckerberg-article17153491.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 63