Șeful BMW trimite semnale pozitive

0ef5cdfd-c914-45c3-b73e-5eb6da53ac76

Șeful BMW trimite semnale pozitive

După prăbușirea sa din cadrul târgului IAA de la Frankfurt, CEO-ul BMW, Harald Krüger, dă semnale pozitive. Directorul în vârstă de 49 de ani rămâne în casa sa și și-a anulat toate întâlnirile de la târg.

Șeful BMW, Harald Krüger, este din nou acasă după colapsul său circulator de pe scena târgului auto IAA. Potrivit datelor medicilor, acesta ar fi avut o scurtă slăbiciune în circulația sângelui, spune managerul pentru ziarul Bild. Dar acum se simte din nou bine.

Acesta, în vârstă de 49 de ani, mulțumește pentru toate urările de bine pe care le-a primit după incident. Krüger, care este CEO al concernului auto de la München din luna mai, a vrut ca marți să prezinte noile modele la târgul de la Frankfurt. Dar nu a vorbit nici cinci minute, că el s-a prăbușit brusc în mijlocul scenei în fața a câteva sute de spectatori.

 

Acesta a fost scos de pe scenă și i s-a acordat imediat primul ajutor. Apoi un purtător de cuvânt al BMW a exclus mai târziu existența unei boli grave. De asemenea experții estimează că prăbușirea lui Krüger nu a avut nici un fel de efect pentru marca BMW. Directorul executiv este într-adevăr un ambasador pentru imaginea companiei, spune cercetătorul de marcă, prof. Karsten Kilian, de la Universitatea Würzburg-Schweinfurt. Dar dacă nu este nimic grav, atunci nu se întâmplă nimic.

Krüger nu este primul șef al unei companii auto care să leșine în cadrul unui mare târg. Chiar și șeful Volkswagen, Martin Winterkorn, a anulat pentru scurtă vreme apariția sa în cadrul prezentării auto de la Shanghai. Iar în mijlocul luptei sale interne pentru putere cu patriarhul VW, Ferdinand Piëch, Winterkorn a răcit și nu s-a prezentat.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-Chef-sendet-positive-Signale-article15940496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 42