Șeful Corte Ingles a murit

EL CORTE INGLES PRESIDENT ISIDORO ALVAREZ DIES

Șeful Corte Ingles a murit
Timp de 25 de ani Isidoro Alvarez a fost președintele celui mai mare lanț de magazine din Europa. Acum șeful lui El Corte Ingles a murit la vârsta de 79 de ani.

Isidoro Alvarez, bătrânul șef al celui mai mare lanț de magazine din Europa, El Corte Ingles, a murit. Președintele grupului spaniol a murit duminică la vârsta de 79 de ani în Majadahonda la vest de Madrid, după cu a citat agenția de știri de stat, Efe. Alvarez a fost încă de miercuri în spital datorită unor probleme respiratorii.

Numele magazinului vine de la un mic atelier de croitorie din Madrid, pe care fondatorul companiei l-a dobândit o dată, la sfârșitul secolului al 19-lea. În ciuda numelui său, magazinul are numai filiale în Peninsula Iberică. Cu toate acestea, acolo este cel puțin la fel de cunoscut precum este Karstadt în Germania. De 25 de ani, Alvarez a fost președintele El Corte Ingles. El a ajuns pe poziția de top în 1989, după moartea unchiului său, fondatorul Ramon Areces. Compania, care își desfășoară activitatea, printre altele, în domeniul creditului și a agenților de asigurare, există încă din anul 1940.

După ce profiturile companiei au scăzut constant în ultimii șase ani, El Corte Ingles a fost a anunțat pentru prima dată o creștere a venitului net cu 6,2%, la 174,3 milioane de euro în ultimul an financiar, deținând peste 100.000 de angajați.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/el-corte-ingles-isidoro-alvarez-chef-von-el-corte-ingles-gestorben-a-991603.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 38