Șeful de la Beck`s concediat pentru că a condus beat

40220407

Șeful de la Beck`s concediat pentru că a condus beat

Till Hedrich a preluat la începutul acestui an postul de șef pe Germania a celui mai mare concern de berării din lume. Iar acum el își pierde jobul. Vina este tocmai alcoolul.

Datorită unui accident auto ca urmare a conducerii sub influența alcoolului, șeful pe Germania, Till Hedrich, al celui mai mare concern de berării din lume, Anheuser-Busch InBev, își pierde postul. Alcoolul la volan nu corespunde cu politicile companiei, spune un purtător de cuvânt al companiei.

Getränkezeitung a raportat anterior că grupul AB InBev (care deține printre altele marca Beck`s) s-a despărțit imediat de Hedrich, acesta fiind în vârstă de 44 de ani. Hedrich are, ca șef pe Germania al concernului, o funcție importantă pentru imaginea companiei, care este extrem de activă în promovarea unui consum responsabil de alcool.

Motivul este potrivit gigantului de berării un accident pe care șeful companiei l-a provocat pe data de 30 aprilie pe autostrada germană A95 dintre Munchen și Garmisch-Partenkirchen. Accidentul s-a petrecut în timp ce acesta era sub influența băuturilor alcoolice. Nu a fost deocamdată anunțat un succesor pentru post.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Becks-Chef-wegen-Alkoholfahrt-gefeuert-article15217601.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 17 =