Șeful Deutsche Bahn se retrage

Deutsche-Bahn

Directorul Deutsche Bahn se oprește. După cum se arată din cercuri apropiate consiliului de supraveghere, managerul se va retrage imediat. Motivul este reprezentat de neînțelegerile privind prelungirea contractului.

Directorul Deutsche Bahn, Rüdiger Grube, s-a retras în mod surprinzător. Acest lucru a fost anunțat de companie într-o declarație de presă. Grube a acuzat corpul de control al companiei că nu și-a ținut promisiunile, raportează Deutsche Presseagentur și Spiegel Online. I-a fost asigurată recent o prelungire a contractului pentru încă trei ani de zile, până la finalul anului 2020, dar el a cerut în schimb o majorare de salar și o plată compensatorie în caz de plecare înainte de termen, se spun în presă.

La reuniunea consiliului de administrație a concernului proprietate de stat membrii i-au oferit doar încă doi ani de zile pe poziția de director executiv. Grube, spun insiderii, și-ar fi pierdut controlul și ar fi fost furios la culme, demisionând instantaneu.

Grube ar fi vrut să își părăsească luni locul de muncă. Era de așteptat ca consiliul de administrație să prelungească contractul acestuia. Când presa întreba cât va fi prelungit contractul său de muncă, răspunsurile erau contradictorii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahnchef-Grube-tritt-zurueck-article19678763.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 8