Șeful JP-Morgan, bolnav de cancer

3289C4002274B2FF

Șeful JP-Morgan, bolnav de cancer
Șeful JP Morgan, Dimon, suferă de cancer la gât. Prognosticul medicilor este însă pozitiv, a asigurat influentul bancher și va continua să își desfășoare activitatea. Cu toate acestea, va fi obligat să efectueze mici pauze.

Șeful băncii americane JP Morgan Chase, Jamie Dimon, suferă de cancer la gât. Boala a fost detectată într-un stadiu timpuriu, nu s-a răspândit în organism și este curabilă, scrie bărbatul în vârstă de 58 de ani într-o comunicare către acționarii și angajații băncii. Vestea bună este că prognosticul medicilor este excelent, spune Dimon și a anunțat că va începe curând tratamentul cu radiații și chimioterapie.

Comunicarea ar fi trebuit să țină loc multor discuții de pe Wall Street. Dimon este unul dintre cei mai influenți bancheri de pe Wall Street și este de aproximativ opt ani șeful JP Morgan. El a controlat banca fără să provoace pagube mari pe timpul crizei financiare. Acționarii au reacționat calm la știre, acțiunile au scăzut la New York după orele de program cu aproape 0,7%.

Dimon a oferit aisgurări că va continua să lucreze și pe timpul tratamentului. Domeniul de aplicare al misiunilor sale va fi, cu toate acestea, limitată. Acesta a mai spus că își va lua o scurtă vacanță în timpul verii pentru a efectua tratamentul cu chimioterapie. Purtătorul de cuvânt al JP-Morgan, Joe Evangelisti a declarat că instituția nu va numi deocamdată pe nimeni care să preia sarcinile lui Dimon.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/JP-Morgan-Chef-an-Krebs-erkrankt-article13133711.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 24