Șeful K+S este prudent optimist in minerit

43078173

Șeful K+S este prudent optimist
Anul trecut a fost unul dificil pentru grupul  K+S. Ei bine, se pare că CEO-ul Steiner este unul obișnuit să facă o perspectivă după prima jumătate a anului. De asemenea, scăderea prețurilor este inițial oprită. Cu toate acestea, punctele vor fi eliminate, iar sindicatul ia în curând cuvântul.

Ponosită de căderea prețurilor pentru potasiu anul trecut, grupul minier K+S este prudent optimist înainte de publicarea cifrelor trimestriale la 14 august și a stabilit că prima jumătate a anului a fost una decentă. După faza de descoperire din a doua jumătate a anului trecut, multe piețe au recâștigat teren, declară CEO-ul, Norbert Steiner. Unele țări precum Brazilia au scăzut semnificativ mai mult. Managerul păstrează părerea că, este posibil ca si clienții să fi folosit prețurile scăzute ca motiv pentru a efectua depozite sau stocuri, pentru că s-au temut că în a doua jumătate nu va exista o ofertă la fel de bogată.

Cantitativ, compania este mulțumită de prima jumătate a anului, spune Steiner. Din cauza accidentului minier soldat cu trei decese în UnterBreitzbach an der Werra, K+S a fost în imposibilitatea de a utiliza pe deplin capacitatea de producție în primele șase luni. Acest lucru a costat compania câteva sute de mii de tone de produs. Grupul vinde  jumătate din producție către Europa, iar 20% merg către America de Sud și Asia.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/K-S-Chef-ist-vorsichtig-optimistisch-article13141001.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 2