Șeful Playmobil a murit

3pwa1742

Șeful Playmobil a murit

El este tatăl figurinelor Playmobil. El este totodată omul care a făcut dintr-o companie de dimensiuni medii unul dintre cei mai mari producători de jucării din Germania. După moartea sa, Horst Brandstätter lasă în urma sa un grup de firme cu peste 4000 de angajați.

Figurinele sale sunt de nelipsit din camera oricărui copil, cu Playmobil Horst Brandstätter a revoluționat cândva piața de jucării. Acum alții îi vor continua munca. Acesta, în vârstă de 81 de ani, a decedat miercurea trecută după o boală dificilă, dar pe urma căreia a suferit puțină vreme, după cum anunță purtătoarea de cuvânt a companiei, Geobra Brandstätter la sediul firmei de la Zirndorf bei Nurnberg. Datorită vacanței ce a durat până duminică, conducerea a primit doar acum vestea decesului.

Brandstätter a fost în cele din urmă singurul proprietar al companiei. În vârstă de 81 de ani, el a condus întreprinderea familiei împreună cu doi directori. După moartea tatălui său, acesta s-a axat pe transformarea rapidă a companiei într-una specializată pe jucării din metal. Înainte de asta el s-a axat pe jucării din plastic iar la sfârșitul anilor 50 a făcut un hit din cauciucurile Hoola-Hoop.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Playmobil-Chef-Brandstaetter-ist-tot-article15253896.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3