Șeful Uber promite zeci de mii de joburi

3n7s4320

Șeful Uber promite zeci de mii de joburi

Serviciul de transport Uber trece prin situații dificile în Europa și Germania. Fondatorul și șeful serviciului Travis Kalanic promite europenilor la câteva luni după confruntări că orașele europene vor avea de câștigat de pe urma acestei aplicații.

Șeful Uber, Travis Kalanick, vrea să ceară opinia Comunității Europene privind impasul în care se află serivicul său controversat de transport. Acesta a declarat că vrea să facă din anul 2015 anul în care compania sa să încheie parteneriate cu orașe din UE, la conferința internet DLD de la Munchen. Doar acest lucru ar putea crea până la sfârșitul anului peste 50.000 de joburi noi, promite el. Kalanick a promovat Uber ca și alternativă pentru serviciul de taxi.

Multe reguli au fost stabilite pentru a apăra un monopol al industriei de taxi, spune Kalanick. Regulile ar trebui să protejeze oamenii, nu o industrie. Uber oferă o aplicație prin care pasagerii pot apela o mașină care să se deplaseze la locația lor.

Industria de taxi acuză că această aplicație denaturează concurența, deoarece start-up-ul transportă prin intermediul aplicației sale UberPop persoane fără a obține în prealabil autorizațiile necesare conform legii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Uber-Chef-verspricht-Zehntausende-Jobs-article14345866.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2