SELECTIA ECO

ayudas_ecologicoCampanie  ECO de informare  prin scrisori

 Municipalitatea a initiat o campanie cu sprijinul  financiar Eco Bihor, prin care vor fi distribuite scrisori de informare despre obligativitatea colectarii selective, tuturor locuitorilor Oadiei.

 Se asteapta ca pana saptamana viitoare, fiecare locuinta din Oradea sa primeasca o scrisoare , semnata de insusi primarul Ilie Bolojan, prin care li se aduce la cunostiinta tuturor, obligativitatea de selectare a gunoaielor. Iar in urmatoarele patru luni, RER Ecologic si Eco Bihor, va supraveghea modul cum oamenii pun in practica  acest lucru.

„ Eco Bihor are un observator pe fiecare masina de colectare a deseurilor reciclabile cu care lucreaza  RER-ul, dotat cu o tableta în care exista un chestionar, în care se bifeaza informatii, în primul rand, despre calitatea deseurilor ridicate. La bloc, in fiecare punct de colectare se verifica puritatea acestora. La case, ne intereseaza in primul rand la cate case este scos sacul galben la poarta si apoi cum s-a realizat colectarea”, declara coordonatorul activitatii, Braner Francisc.

Finalul  monitorizarii va aduce premii, primelor 10 asociatii de locatari, si primelor 30 de locuinte individuale .

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…….sistemul acesta se poate asemui cu o alta impartire,..a oamenilor….

Sfântul Anton pustnicul a spus într-o zi:

– Oamenii se împart în trei categorii: invidioşii, orgolioşii şi ceilalţi.

Însă eu nu i-am întâlnit niciodată pe ceilalţi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 20