Selina iese, dar prin usa din dos

apa-canal-si-anpc-raman-pe-aceleasi-pozitii--cernei-anpc-a-dezinformat-opinia-publica

Selina iese, dar prin usa din dos

Dupa joaca de ” ba e insolventa ba nu e” Selina. folosind unele ”avantaje” de a fi in insolventa iese din schema de firme care sa termine pachetul de lucrări din Centru şi Nufărul Oradea si se retrage cu un stadiu de execuţie de 30% cand ar fi trebuit sa termine la sfarsitul acestui an asa fel incat sa nu existe riscul pierderii banilor UE.

Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul Selina SA, a denunţat unilateral contractul cu CAO care va decide dacă are cadru legal pentru execuţia garanţiei de bună execuţie sau de a bloca accesul Selina la lucrări publice. Oricum Selina marjeaza pe ideea ca rezilierea contractului fiind ceruta de lichidator ar scapa de interdictia pe viitor de a mai participa la alte licitatii.

 

„Casa de Insolvenţă Transilvania a transmis denunţarea contractului de lucrări CL 11 „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare menajeră în zona de sud-est a municipiul Oradea” încheiat între Compania de Apă SA şi Selina”,a comunicat Compania de Apă.
Riscul insa ii apartine in totalitate pentru ca a castigat licitatia cu un procent de 56% din valoarea estimata prin caietul de sarcini al lucrarii.

Partea de contract ce a mai ramas. evident va fi scoasa la licitatie de CAO. Viceprimarul Mircea Mălan, anunţă cu acaesta ocazie şi schimbarea soluţiei tehnice precizand ca „Vom face un nou proiect tehnic pentru lucrările care au rămas de executat. Am şi început lucrul la acesta. Vrem să cerem, în noul caiet de sarcini, şi soluţii care să nu presupună desfacerea pavajului pentru lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare. Lucrările se fac la o adâncime de patru sau şase metri şi aceste săpături destabilizează străzile.Diferenţa de lucrări va fi licitată pe mai multe bucăţi, astfel încât să poată fi acoperită mai repede, de mai mulţi constructori”.

————————————————————————————————————————————————-

regular_smile…..ca si la SELINA mici probleme de intelegere….

Un moldovean se duce la doftor.

Doftorul ii spune:

-Ai inima dilatata.

-Da di unde di la tata, e di la mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 12