sep iphone 6

iphone-6-leaked

iPhone 6 va fi lansat în septembrie
Se pare că, Apple vrea să lanseze iPhone 6, în luna septembrie a acestui an, dupa ce s-a raportat că personalului Apple Store, din Germania i s-a interzis concediul în acesta perioadă. Raportul aparţine site-ului german, iFun, care citează surse anonime ce susțin că Apple nu va permite angajaților să-si ia timp liber în perioada septembrie a acestui an – un truc al companiei utilizat anterior, pentru a se asigura că are suficient personal disponibil, pentru a gestiona fluxul de clienti aştepaţi pentru achiziţionarea noului smartphone.
Atât în 2013 cât și în 2012, Apple şi-a lansat cele mai recente iPhone-uri, cam în aceeaşi perioadă, 12 septembrie ( iPhone 5s respectiv iPhone 5 ), deasemenea telefoanele erau puse în vânzare înainte de sfârșitul lunii, astfel raportul din Germania, face unele legături, susţinând o posibilă lansare al noului iPhone 6, la începutul lunii septembrie sau la sfârșitul lunii august.

Revendicările de asemenea coincid cu predictiile analistului de încredere al Apple, Ming – Chi Kuo, care a declarat ca iPhone 6 va debuta târziu, în al treilea trimestru al anului. Kuo, de asemenea, consideră că Apple va lansa două noi iPhone-uri, unul cu un ecran de 4.7in și altul cu un ecran de 5.5in.

Pentru a adăuga mai multă credibilitate aceastei dată de lansare, un alt raport din Taiwan Economic Daily News, a sugerat cava asemănător, la inceputul acestei luni, spunând că iPhone 6, va sosi la începutul acestui an, în cursul lunii august .
De asemenea, raportul a adăugat că Apple va produce în acest an, 80 de milioane de unităşi iPhone 6, cu furnizorii săi Foxconn și Largan Precision, pentru manipulare asamblare, respectiv modul de producţie a camerei.

http://www.ibtimes.co.uk/iphone-6-release-possibly-confirmed-after-german-apple-stores-restrict-employee-vacation-during-1448855

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1