SEPT SHOPPING

shoesShopping în Septembrie

Septembrie putem spune că este o lună nepotrivită pentru cumpărături, deoarece vara s-a încheiat și ne apropiem de„ fenomenul” numit Black Friday. Dar această luna are propriul său farmec, deoarece apar reducerile.

În urma unor analize asupra perioadelor de reduceri și mai exact asupra produselor achiziționate cu reducere, am ales cele mai bune produse și cele mai puțin bune produse de achiziționat în Septembrie.

Cel mai recomandat este să cumperi mobilier pentru curtea interioară datorită reducerilor substanțiale.  Cafeaua este de asemenea recomandată, mai ales că în data de 29 este ziua naționață a cafelei și în multe cafenele se oferă o cană de cafea gratis. În Septembrie apar noile modele de mașini, astfel scad prețurile pentru vechile modele. La fel se întâmplă și la produsele iPhone și la iPad-uri. Odată cu începerea anului școlar scad prețurile laptop-urilor și a ecranelor pentru computere.

Cele mai puțin recomandate sunt aparatele casnice, deoarece majoritatea celor care vor fi reduse sunt incluse în Black Friday în Noiembrie.  Aceași situație este și în cazul televizoarelor cu ecrane mari.

Așadar pregătiți-vă de cumpărături în această toamnă, iar dacă nu sunteți pregătit financiar, mai aveți o șansă în Noiembrie la Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5