SERVICII SECRETE

  • 1369413509067-nsaServiciile de informații australiene transmit date despre cetățeni către NSA

Schimb de date între prieteni – Serviciul Secret Australian a oferit țărilor partenere, cum ar fi SUA și Canada, date ne prelucrate despre cetățenii săi.

Aparent serviciile de informații australiene au fost de acord să facă asta, cantități mari de informații privind proprii lor cetățeni să treacă și pe la alți parteneri. The Guardian vorbește despre o întâlnire ce a avut loc în 2008. DSD, Directoratul pentru Siguranța Semnalelor a propus partajarea de date neprelucrate între membrii alianței de spionaj Five Eyes. Membri Five Eyes sunt SUA, Australia, Marea Britanie, Canada și Noua Zeelandă.

Se pare că întâlnirea a avut loc pentru a se stabili ce fel de informații pot fi dezvăluite sub această legislație. Australia a stabilit totuși o condiție pentru schimbul de date și anume ca cetățenii australieni să nu fie ținta supravegherilor. În mod tradițional alianța Five Eyes nu practică supravegherea proprilor cetățeni. Documentele citate de The Guradian provin de la whistle-blowerul Edward Snowden. Prin urmare difuzarea de date neprelucrate nu este posibilă pentru agențiile de securitate canadiene, spre exemplu. Datele trebuiesc în primul rând curățate, orice informații cu privire la cetățeni canadieni tebuiesc înlăturate.

Dar o astfel de măsură nu este necesară în Australia, după cum se arată în document. Serviciile secrete s-au considerat autorizate să furnizeze datele neprelucrate complete și cele cu privire la cetățeni străini, precum și cele care, cel mai probabil, făceau referire la proprii cetățeni.———————————————————————————————————————————————————————————–

-:)…..serviciile secrete australiene au descoperit un foarte mare secret rusesc….

Ii zice Aliosa lui Ivan:
– Ba Ivane, tu sa stii ca nu exista femei urate ci numai prea putina votca…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 35