Serviciu de livrare mâncare se orientează către Tesla Model 3


Serviciul online de livrare mâncare, Bite Squad, caută să înlocuiască flota sa de Toyota Prius, folosite în livrări, cu Tesla Model 3. Start-up-ul are planuri pentru a testa sedanul compact la finalul acestui an, iar dacă Model 3 îndeplinește așteptările companiei, Bite Squad va face o tranziție completă a flotei sale de mașini hibride de livrări către unele complet electrice.

Anunțul privind Model 3 pentru Bite Squad a fost postat pe blog-ul companiei luna acesta, cu CEO-ul Kian Salehi declarând că cel mai nou vehicul de la Tesla ar putea juca un rol vital în obiectivul companiei de a deține o flotă complet lispită de emisii. În prezent Bite Squad operează în peste 30 de state din SUA și utilizează o flotă de Toyota Prius pentru livrările sale de alimente. În timp ce modelele hibrid oferă o economie superbă la consumul de combustibil, CEO-ul Bite Squad a declarat că Tesla Model 3 complet electric ar putea oferi o opțiune ecologică și mai bună pentru companie.

Flota de Toyota Prius compune în prezent circa 10% din vehiculele de livrări ale companiei. Restul mașinilor ce sunt puse în slujba serviciului de livrare sunt deținute de șoferii Bite Squad, care folosesc proprile mașini personale pentru a distribui mâncarea la clienți. Într-o declarație pentru Star Tribune, Craig Key, vice-președinte Bite Squad pentru marketing, a remarcat că Model 3 ar putea oferi companiei beneficii extraordinare și economii pe termen lung. În timp ce sedanul complet electric de la Tesla este mai scump decât un Toyota Prius, sistemul său complet electric de propulsie anulează complet cheltuielile cu combustibilul și reduce masiv costurile de întreținere ale flotei.

Food delivery service turns to Tesla Model 3 in bid to replace Prius fleet and go emissions-free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =