Sfaturi rapide pentru o zi incredibil de productivă

 timetweaks

Aminteşte-ţi. Timpul costă bani.

  1. Visează

Dacă amanarea ceasului desteptător reprezinta o parte consistentă din rutina ta de dimineață, fa-o!. Dar, bucură-te de aceste prețioase 20 de minute extra în mod responsabil, pregatindu-te pentru ziua care urmeaza.

  1. Condu eficient

Naveta de dimineață reprezinta un timp prețios, care poate fi mai bine cheltuit. Profită de liniște si fa un apel pentru programarea la dentist sau stabileste o intalnire cu un vechi prieten sau membrii familiei.

  1. Un click, timp economisit

In zilele nostre, cumpărăturile on-line reprezinta mult mai mult decat un obicei prost. Site-uri, cum ar fi Amazon oferă elemente alimentare uscate, articole de toaletă și produse de curățare. Vei primi exact ceea ce ai nevoie și vei evita o excursie la magazin.

  1. Mai multe sarcini, o singura rezolvare

Lista este lungă?Imparte sarcinile pe categorii (gospodărie, locul de muncă, sănătate, etc.) și rezolva-le toate la un loc. Vei fi mai eficient și vei salva creierul de stres.

  1. Platile elecrtonice.

Descopera puterea telefonului smartphone. Multe bănci oferă caracteristici de la distanță pentru depozit și plata facturilor prin aplicațiile lor mobile. Uită de o excursie la bancă, și plăteşte facturile de pe canapea.

http://www.success.com/article/6-quick-tips-for-an-insanely-productive-day

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 87