SHELL INCHIDE IN USA

  • oelfoerderungShell reduce activitatea din SUA

Shell răspunde la recenta scădere dramatică a profiturilor și ia măsuri. Compania petrolieră se va despărți de anumite părți din afacerile sale de peste mări. În plus, va acorda pe viitor mai multă atenție dezvoltării diviziilor.

 

Compania petrolieră Shell vrea să își crească profitabilitatea, iar în acest scop va renunța la părți din afacerile sale petroliere și de marketing din SUA. În același timp, ar putea să reducă, de asemenea, investițiile în explorare și producție din regiune cu aproximativ 20%. Mai mult de atât, diviziile rămase vor începe să se bucure de mai multă atenție din partea companiei-mamă.

 

Shell dorește să realizeze acest lucru și să își împartă puternic activitatea în așa-zise unități de performanță. Acest lucru ar putea permite ca investițiile să se realizeze orientate spre creștere și într-un mod mult mai eficient. Informațiile au fost făcute publice de către directorul executiv, Ben van Beurden. În plus, noua împărțire ar ajuta la o mai bună clasificare a locațiilor ce au nevoie de o investiție urgentă.

 

Grupul petrolier este puternic pe piață, chiar lider de piață în anumite regiuni. Dar este clar că trebuie să se orienteze spre dezvoltare. Shell a șocat investitorii în luna ianuarie cu o avertizare de profitabilitate, prima din ultimii 10 ani. Profitul companiei s-a redus cu 70% în trimestrul al patrulea al anului trecut.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Shell-verkleinert-sich-in-den-USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 7