SI APPLE RECHEAMA

_75508106_022665337-2

Apple recheamă unele adaptoare de alimentare pentru iPhone European 5W USB din cauza temerilor de supraîncălzire
Adaptoarele pentru iPhone European USB, vândut între octombrie 2009 și septembrie 2012 “, se pot supraîncălzi și prezintă un risc de siguranță”, spune producatorul, Apple.

Firma americană se oferă să schimbe gratuit elementele defecte. Într-o notă de consiliere, compania solicită celor care dețin adaptorul să nu-l mai folosească, deși se spune că defecțiunea apare numai în “anumite cazuri “.
Modelul a fost vândut în 37 de țări, inclusiv în unele țări din Africa și Asia, dar nu și în Marea Britanie. Elementul a fost livrat împreună cu iPhone 3GS, 4 și modele 4S, și a fost, de asemenea, vândut ca un accesoriu separat. Numărul modelului este A1300 și este dotat cu literele “CE” în gri mat. Acesta a fost vândut în următoarele țări:

Albania, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Egipt, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia , Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Vietnam
Aceasta nu este prima dată când Apple a rechemat adaptoare USB. În 2008, compania a oferit în schimb încărcătoare pentru iPhone 3G in Statele Unite, Japonia, Canada și mai multe țări din America Latină.

http://www.bbc.com/news/technology-27834310

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 16