SI FORD RECHEAMA

  • Ford-EscapeFord recheamă peste 400.000 de automobile

Aproape jumătate de milion de proprietari sunt ăncurajați de către Ford să își ducă mașina înapoi în service pentru reparații. Rugina poate afecta coloana de direcție, iar aceasta poate de asemenea să apară în alte locuri. De asemenea, anumite dotări nu respectă normele de siguranță.

 

Constructorul auto american Ford recheamă 434.700 de autovehicule înapoi la service. Iar acest anunț preocupă în special automobilele din cumpărate în America de Nord. Motivul anunțului este legat de două probleme diferite. Prima problemă este că rugina poate afecta coloana de direcție. Cealaltă problemă se referă la faptul că, cadrele scaunelor din spate nu respectă regulamentele Transportation Security Administration din SUA.

 

Aparent sunt afectate în total piesele din cadrul de inox de la 385.762 de SUV-uri Ford Escape fabricate între anii 2001-2004. Cealaltă problemă poate afecta manevrabilitatea autovehiculelor și a fost asociată cu posibilitatea producerii unui accident. În plus, mai trebuiesc chemat înapoi aproximativ 50.000 de autovehicule din mărcile Ford Fusion, Ford Escape, Lincoln MKZ și C-Max, produse între anii 2013 și 2014. În aceste vehicule nu a fost sigilat corespunzător cadrul scaunului. Nu există nici un fel de accident cunoscut care să fi avut legătură cu defectul.

 

Seria de rechemări pune și mai multă presiune asupra industriei auto. Doar Toyota a avut sute de mii de autovehicule rechemate în SUA, deoarece au existat printre altele probleme cu frânele. Chiar și rivalul Ford, General Motors, a rechemat peste 6 milioane de mașini. La aceștia au existat probleme cu dispozitivul de aprindere, care ar fi condus la cel puțin 13 decese. Dar avocații de consum vorbesc despre aproximativ 300 de decese în total.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ford-ruft-ueber-400-000-Autos-zurueck-article12616651.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 83